Składniki:
1/2 kapusty pekińskiej1 młody por
1/2 ulubiona papryka słodka
1 pomidor
1/2 czerwona cebula,opcjonalnie
1 puszka 400 g gotowanej cieciorki
tymianek,kumin mielony,sól
Przygotowanie
Proponuję trochę poszatkowanej młodej kapusty (surowej) puszka cieciorki (cieciorkę musisz podgrzać i odcedzić ), pomidor pokroić w kostkę,
Połowę papryki pokroić w paseczki -ja miałam akurat białą, Dodać por pokrojony w plasterki,opcjonalnie można dodać czerwonej cebuli pokrojonej w piórka .Wszystko wymieszaj,
Posypujesz tymiankiem,kuminem i papryką oraz solą do smaku i gotowe :)
Smacznego!!!
Buttery flavor of chickpeas in the vicinity of spices will forget the olives sauce based on what makes the salad diet
ingredients:
1/2 cabbage1 young leek
1/2 favorite sweet peppers
1 tomato
1/2 red onion
1 can of chick peas 400g cooked
thyme, cumin, ground, salt
Preparation
I suggest a little shredded cabbage young (raw) can chickpeas (chickpeas need to heat and drain), diced tomato,
Half the peppers and cut into strips-I just had a white, leek cut into slices, optionally, you can add red onion, cut into feathers .All sprinkle with thyme, cumin and salt and pepper to taste
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz